Αρχική Σελίδα Επικοινωνία
Σύνδεση στο Λογαριασμό σας Δημιουργία Λογαριασμού
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτεμιος, Αρτεμις, Γερασιμος, Ενοη, Κερασια, Ματρωνα, Ντιανα
Αύριο γιορτάζουν: Ευκρατης, Ορσαλια, Ουρσουλα, Σωκρατης, Χριστοδουλος
Αναζήτηση
Καλάθι Αγορών
Προϊόντα: 0 0 Καθαρή Αξία: 0,00 € 0,00 €
Εργαλεία Χειρός
Ηλεκτρικά Εργαλεία
Μηχανήματα Εξοπλισμός
Σπίτι Κήπος
Είδη Προστασίας Εργαζομένων
Διαφημιστικά Είδη
Λίγο απ' όλα

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
 
 
1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 
 
Έχουμε φροντίσει για τη δική σας ασφάλεια η πληρωμή σας να γίνεται μέσω του τραπεζικού site της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος στη συναλλαγή σας.

Η συναλλαγή γίνεται με απόλυτα ασφαλή τρόπο SSL 128 bit . Secure Sockets Layer 128 bit)είναι ένα πρωτόκολλο για την κρυπτογράφηση των δεδομένων που δημιούργησε η Netscape, αλλά υποστηρίζεται από όλους τους browser. Για την διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης χρησιμοποιείται κλειδί της τάξεως των 128 bit, που αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη δυνατή κρυπτογράφηση. Το πιστοποιητικό της winbank έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία VeriSign. Λεπτομέρειές του μπορείτε να δείτε κάνοντας click πάνω στο λουκέτο που βρίσκεται στο δεξιό άκρο του πλαισίου διεύθυνσης (address bar) και υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεστε με την υπηρεσία winbank internet, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Τράπεζας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στην συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Τράπεζας αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Τράπεζας, σάς αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Verified by Visa

Δύο νέες υπηρεσίες από την Visa & MasterCard.

Η λύση που από καιρό επιθυμούσαν οι ιδιοκτήτες και οι καταναλωτές των E-shops και εξασφαλίζει την προστασία και των δύο μερών. Εξασφαλίζει την πιστοποίηση του πληρωτή (payer authentication) μέσω του πρωτόκολλου 3D-Secure ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο χρήσης της κάρτας από μη κάτοχο της, κατά την διάρκεια μιας online συναλλαγής με ένα e-shop.

Μόλις ενεργοποιήσετε την κάρτα σας για μια online πληρωμή, η κάρτα σας θα αναγνωριστεί από τα καταστήματα που υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία, και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο, από τον εκδότη της κάρτας σας, που θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό (password), της Visa Verified by Visa ή της MasterCard Secure Code. Μόλις εισάγετε τον κωδικό σας (password), το σύστημα επιβεβαιώνει την ταυτότητα σας και ολοκληρώνετε την συναλλαγή.

Στα online καταστήματα που δεν υποστηρίζουν αυτές τις υπηρεσίες, Verified by Visa, Secure Code by Master Card, οι κάρτες σας λειτουργούν σαν τις απλές κάρτες Visa και MasterCard.

 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις προπληρωμένες κάρτες των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 
 
 
 
2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ
 
 Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να μας στείλετε, με e-mail στο account@tool-mania.gr ή με fax στο 2510-317314, την απόδειξη κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας.
 
Το τελικό ποσό και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με e-mail ή FAX με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιλογή του τρόπου πληρωμής "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ"
 
Λογαριασμοί Τραπεζών
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5245035014-811, (IBAN GR69 0172 2450 0052 4503 5014 811)
  • ALPHA BANK 589002002001424,  (IBAN GR64 0140 5890 5890 0200 2001 424)
  • ΕΘΝΙΚΗ 21544009760, (IBAN GR88 0110 2150 0000 2154 4009 760)   

 
3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 
 Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή στην courier που θα σας το παραδώσει. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2€ / παράδοση και ισχύει για όλα τα σημεία παράδοσης της συνεργαζόμενης εταιρίας ( ACS). με τις ανάλογες χρεώσεις. (βλέπε Τρόποι Αποστολής) Δεν ισχύει η αντικαταβολή σε περίπτωση επιλογής τρόπου αποστολής με συμβατική μεταφορική εταιρία.