Αρχική Σελίδα Επικοινωνία
Σύνδεση στο Λογαριασμό σας Δημιουργία Λογαριασμού
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ανδρονικος, Σιλουανος
Αύριο γιορτάζουν: Ευδοκιμος, Ιωσηφ
Αναζήτηση
Καλάθι Αγορών
Προϊόντα: 0 0 Καθαρή Αξία: 0,00 € 0,00 €
Εργαλεία Χειρός
Εργαλεία Ηλεκτρικά-Μπαταρίας
Μηχανήματα Εξοπλισμός
Σπίτι Κήπος
Είδη Προστασίας Εργαζομένων
Διαφημιστικά Είδη
Covid-19
Αντλίες-Πιεστικά

Η Εταιρία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί με την νομική μορφή:

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διακριτικός τίτλος: Tool-mania
8χλμ Καβάλας-Ξάνθης
Καβάλα, ΤΚ-64006
ΑΦΜ 998479977 
Β' Δ.Ο.Υ ΚΑΒΑΛΑΣ

και διέπεται από τον Νόμο 2251/1994 για πωλήσεις από απόσταση.
 
Στο φυσικό κατάστημα που λειτουργεί 21 χρόνια (ξεχωριστό νομικό πρόσωπο) υπάρχει μεγάλη παρακαταθήκη από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Σχεδιάζοντας τα επιχειρηματικά μας βήματα για τα επόμενα χρόνια αποφασίσαμε να μπούμε στον χώρο των πωλήσεων από απόσταση με τις ίδιες αρχές και πιστεύω που τηρούμε στο φυσικό μας κατάστημα και που μας έχουν κάνει πρωτοπόρους της ευρύτερης περιοχής, στον χώρο μας. 

 
Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την απλή περιήγηση στις ιστοσελίδες μας, την πετυχημένη αγορά, και την υποστήριξη σε αναλώσιμα μέχρι την επιστροφή τους για αγορά νέων προϊόντων.  
 
Επειδή πιστεύουμε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και επειδή θέλουμε να "χτίσουμε" σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, μαζί σας, παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή τους.

Δημιουργώντας και λειτουργώντας αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα σκεφτόμαστε πάντα σαν πελάτες και καταναλωτές και όχι σαν "έμποροι". Η επιτυχία ή όχι εξαρτάται από εσάς γι' αυτό και θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας, τις συμβουλές σας και γενικά κάθε τι που θα μας βοηθήσει να καλύψουμε, όσο το δυνατόν, καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.